Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op!

Verzenden en betalen

Verzending binnen Nederland en naar België is gratis. Neem voor overige landen vooraf even contact met ons op.
Binnen Nederland geldt, wanneer wij je bestelling op werkdagen voor 12:00 ontvangen, heb je deze de volgende dag in huis. Verzendingen naar België kan een dag langer duren.
Je kunt bij ons betalen via iDeal (ondersteuning voor alle banken), Bancontact en Sofort.
Als webshop hebben we geen fysieke winkel die je kunt bezoeken. Wel is het mogelijk om op afspraak langs te komen voor een nieuwe zeemeermin staart. Hiervoor kun je op werkdagen tussen 10:00 – 12:00 bellen met 06-20271330.

Ruilen en retourneren

Wij gaan voor kwaliteit! Daarom kunnen wij als enige op alle zeemeerminstaarten en monovins van Mermaid Sisters 12 maanden garantie geven. Uitgesloten van garantie zijn slijtage en fysieke beschadiging. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.
Binnen 14 dagen na ontvangst mag je de staart ruilen voor een ander model of maat. Dit kan echter alleen wanneer je er nog niet mee gezwommen hebt. Neem van tevoren even contact met ons op.
Je hebt altijd het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je staart terug te sturen en je geld terug te krijgen. Dit geldt alleen als je nog niet gezwommen hebt met de staart en deze in onbeschadigde staat bij ons terugkomt. Neem voor het retoursturen altijd even contact met ons op voor een retournummer.
Zowel in de fabriek als bij ons in het magazijn controleren we de staart op beschadigingen. Mochten we iets over het hoofd zien, dan lossen we dit natuurlijk direct met je op. Controleer direct na ontvangst van de staart of er geen beschadigingen zijn. Mocht dit wel het geval zijn, geef dit dat binnen 3 dagen na ontvangst aan ons door.
Heb je nog geen bevestiging ontvangen dat wij je bestelling verzonden hebben, dan kun je altijd een aanpassing doen aan je bestelling.

Overige vragen

Wij raden aan om kinderen pas te laten zwemmen met een Zeemeerminnenstaart wanneer ze in het bezit zijn van diploma A en B. Daarnaast moet er altijd toezicht zijn van een volwassene.
De beste manier om je zeemeermin staart goed te onderhouden is door deze na het zwemmen af te spoelen met koud water en goed te laten drogen voordat je de staart weer opbergt. Op een koude stand in de wasmachine kan, maar gaat te koste van de levensduur.
De makkelijkste manier om de staart aan te trekken is wanneer deze droog is en je voeten nat. Je rolt de staart helemaal op tot je de zwarte fin ziet. Je gaat zitten op de rand van het zwembad en vervolgens plaats je je voeten in de monovin en rol je de staart zover mogelijk omhoog over je benen. Het laatste stukje kun je doen terwijl je ondertussen in het bad springt.
De staarten in maat 6 t/m 12 worden geleverd met een monovin die geschikt is voor maat 31 t/m 38. Vanaf maat XS worden de staarten geleverd met een monovin die geschikt is voor maat 37 en groter.
Gebruik onze handige maattabel om te bepalen welke maat Zeemeermin staart voor jou het beste is. Twijfel je over de maat dan mag je altijd even contact met ons opnemen! Je vindt de maattabel hier.
Heb je al een monovin van de Mermaid Sisters en wil je graag een extra, grotere of nieuw model zeemeerminstaart dan kan dat. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.